Ik wil een stabiel en goed Wi-Fi-systeem dat beveiligd is. Wi-Fi is niet meer weg te denken in onze huidige thuis- en kantooromgeving. Iedereen vraagt om de Wi-Fi-code want iedereen wil overal kunnen werken. Steeds meer medewerkers nemen (eigen) mobiele apparaten zoals laptops, tablets en smartphones mee in jullie organisatie. Naar verwachting zal dit de komende jaren alleen maar toenemen.

Wi-Fi

Maar waarom niet een huis, tuin en keuken Wi-Fi-zender in mijn huidige netwerk plaatsen voor mijn gasten en collega’s? Wat kan er nou misgaan? Slecht functionerende Wi-Fi zal een negatieve invloed hebben op de productiviteit van de medewerkers en zal ervoor zorgen dat gasten zich gaan beklagen over het Wi-Fi-netwerk. Dit komt totaal niet professioneel over en zal het bedrijf geen goed doen.

Hoe zorg je ervoor dat je Wi-Fi-netwerk veilig en stabiel functioneert? Met onze Wi-Fi-oplossingen voor het MKB bieden wij altijd de best passende oplossing aan voor jouw kantoor.

Waarom kiezen voor ITSupervision?

Daarnaast bieden wij naast de Wi-Fi-oplossing ook managed Wi-Fi-oplossingen. Ben je benieuwd wat dat voor je organisatie kan betekenen? Maak snel een afspraak met ons en we lopen graag alle mogelijkheden met je door!

Met ITSupervision kies je voor
Één adres voor al je ICT vraagstukken
Samen groeien door kennisdeling
Real Time Monitoring voor alle servers
Directe ondersteuning met een persoonlijke aanpak door onze supportdesk